Kampanjer  

Årets kamin

Årets kamin!

Under hela 2020 ger vi dig 2.000:- rabatt på Contura 810 Style och 810G Style. Nya Contura 800 Style har fått en uppdaterad, ännu elegantare design. Men framför allt fler funktioner som gör det enklare att elda. Autostart för snabb antändning och boost-funktion för att väcka liv i glöden är bara några av nyheterna som skapar skönare stunder framför brasan. Mer info >>

Kampanjen ”Årets Kamin” gäller fram till 31 december 2020. Erbjudandet är följande: 810/810G/810TL Style 2.000kr rabatt.

Nyheter

NYHET! KEDDY K900. VÅR KÄRLEKSFÖRKLARING TILL ELDEN.

Välj mellan två olika höjder och anpassa kaminen med tillval som förstärker hantverkskänslan

Mer info>>

Nyhet

Elektrisk eldstad Radiance 

Drömmer du om en eldstad, fast du av olika anledningar inte kan eller vill ha en vedeldad braskamin? Då är den elektriska Contura Radiance en perfekt lösning. Contura Radiance finns i flera färger, storlekar och utföranden. Den kan integreras i väggen eller monteras utanpå och användas med eller utan värmeeffekt. Lågorna sprider samma fina stämning som naturlig eld och du kan skapa precis den miljö du önskar till ditt hem. Välkomna in! Mer info>>

Vedugn/pizzaugn Woodfood

Woodfood är en ny typ av vedugn som gör att du kan kombinera traditionell matlagning med nya spännande trender. Ugnen värms upp snabbt, är enkel att använda och bjuder på fantastiskt resultat och mycket matglädje. Den placeras utomhus på altanen eller i trädgården och blir en naturlig mittpunkt vid grillpartyn och sommarfester men också då du vill förgylla vardagen. Året runt. Woodfood finns i tre olika modeller och storlekar. Ugnen är designad i rostfritt stål med en botten av keramiska plattor och extra tjock isolering som ger hög och jämn värme. Oavsett modell drar du fördel av ugnens otroliga tillagningskapacitet. Mer info>>

Nyhet

Nu säljer vi jättefina lyktor från Dorre. Eldas med bioetanol.

Vedbytta Mässing:2189:-; Koppar: 2599:-; Svart: 999:-

Går du i kamintankar och har svårt att välja? Med Conturas app kan du se vilken kaminmodell från Contura som passar bäst i ditt hem. Välj kamin, ta en bild i ett rum, spara bilden och ta med till närmsta kaminbutik. Du kan även välja att placera kaminen i en befintlig bild. Dela dina bilder med vänner och hitta all produktinformation du behöver. Du får alltid uppdaterad information om Conturas produkter och aktuella kampanjer. Det är bara att sätta igång!

Med Bionic Fire har RAIS realiserat drömmen om att skapa en anmärkningsvärt miljövänlig, eller låt oss kalla det grön, braskamin.

När trä förbränns utvecklas det olika typer av partiklar som i ett oförbränt tillstånd inte är önskvärda ute i miljön. Genom ett banbrytande och innovativt utvecklingsarbete har RAIS lyckats utveckla en teknik som förbränner så gott som alla restpartiklar. Samtidigt ser förbränningstekniken i Bionic Fire till att träet utnyttjas till en grad som är helt suverän.
Det sparar ved och är därmed ekonomiskt fördelaktigt för användaren. För mer info läs här

Nu har vi tagit in ett nytt märke i vårt sortiment. Snygga kaminer från Austroflamm. Austroflamm sätter kvalitet och funktion främst och skapar unika kaminer i såväl moderna som klassiska utföranden. Företagets egenutvecklade HMS-system gör deras kaminer till ett smart val för alla som vill behålla värmen extra länge.

Rais Bionic Fire

Austroflamm

Austroflamm

En Etanolkamin från Spartherm ger dig värme, ljus och njutning precis som en vanlig kamin allt förpackat i elegant design.
Bioetanol som består av högfiltrerad denaturerad 96%-ig alkohol. Bioetanolen är miljövänlig och tillverkad av organiska råvaror såsom potatis och socker. När bioetanolen förbränns bildas endast koldioxid och lite vattenånga.

Elegant spisverktyg från RAIS med en mjukt rundad design eller i kubistisk stil. För montering på vägg eller stående på golv – med stabil fot som säkrar stabiliteten. Med eldgaffel, borste och skyffel.

En vedkorg från Rais, tillverkad av aluminium i ett stycke utan skarvar. Verkar lätt och elegant med sina svepande former.

Korgen har behagliga silikonöverdragna handtag. Känns enkel att bära då ergonomi är en del av grundtanken. Låg egenvikt. Fast botten med en praktisk hög kant. Korgen är utskuren och formad för hand. Superlätt – väger endast 2,5 kg. Enkel att rengöra. Diameter: 45 cm. Höjd: 45 cm. Välj bland flera trendiga färger – varmt röd, lime eller duvblå. Du kan även välja den i en matt svart färg eller svart/aluminium. Pris: 2 200:-