Kampanjer  

Förnya hemmet med vår sommarkampanj.

Återigen står vi inför en sommar som eventuellt kommer att bli lite annorlunda. Medans vi väntar på att världen ska öppna sig för oss – vad sägs som att investera lite?

Det har skett många renoveringar under det senaste året. Folk har gjort både små och stora jobb i hus och trädgård. Väggar har målats, golv har bytts ut och möbler och interiörer har uppgraderats. Kanske tiden är inne att investera i en ny Eldstad?

En lång och härligt Sommar ger bra möjligheter att verkligen koppla av och vara Tillsammans. Om det är något som det senaste året har lärt oss, är det att hitta glädjen i dom små stunderna tex att sitta framför en Eldstad och känna värmen och lugnet.

För att fira sommaren får du ett antal av våra Nordpeiseldstäder till ett extra bra pris tom 24 juni.

Mer info>>

Vedugn/pizzaugn Vi erbjuder helisolerade vedeldade ugnar av högsta kvalitet!

Vi har flera olika modeller och storlekar i både stenugn och stålugn och kan hitta en lösning just för dig. Bygg in i vägg, ha på uteplatsen, restaurangen eller i uterummet. En vedugn är en säker stämningshöjare med hög mysfaktor och kan inte ersättas med en vanlig ugn.

Mer info>>

Nyhet

Elektrisk eldstad Radiance 

Drömmer du om en eldstad, fast du av olika anledningar inte kan eller vill ha en vedeldad braskamin? Då är den elektriska Contura Radiance en perfekt lösning. Contura Radiance finns i flera färger, storlekar och utföranden. Den kan integreras i väggen eller monteras utanpå och användas med eller utan värmeeffekt. Lågorna sprider samma fina stämning som naturlig eld och du kan skapa precis den miljö du önskar till ditt hem. Välkomna in! Mer info>>

Går du i kamintankar och har svårt att välja? Med Conturas app kan du se vilken kaminmodell från Contura som passar bäst i ditt hem. Välj kamin, ta en bild i ett rum, spara bilden och ta med till närmsta kaminbutik. Du kan även välja att placera kaminen i en befintlig bild. Dela dina bilder med vänner och hitta all produktinformation du behöver. Du får alltid uppdaterad information om Conturas produkter och aktuella kampanjer. Det är bara att sätta igång!

En Etanolkamin från Spartherm ger dig värme, ljus och njutning precis som en vanlig kamin allt förpackat i elegant design.
Bioetanol som består av högfiltrerad denaturerad 96%-ig alkohol. Bioetanolen är miljövänlig och tillverkad av organiska råvaror såsom potatis och socker. När bioetanolen förbränns bildas endast koldioxid och lite vattenånga.

Vedbytta Mässing:2189:-; Koppar: 2599:-; Svart: 999:-

Elegant spisverktyg från RAIS med en mjukt rundad design eller i kubistisk stil. För montering på vägg eller stående på golv – med stabil fot som säkrar stabiliteten. Med eldgaffel, borste och skyffel.

En vedkorg från Rais, tillverkad av aluminium i ett stycke utan skarvar. Verkar lätt och elegant med sina svepande former.

Korgen har behagliga silikonöverdragna handtag. Känns enkel att bära då ergonomi är en del av grundtanken. Låg egenvikt. Fast botten med en praktisk hög kant. Korgen är utskuren och formad för hand. Superlätt – väger endast 2,5 kg. Enkel att rengöra. Diameter: 45 cm. Höjd: 45 cm. Välj bland flera trendiga färger – varmt röd, lime eller duvblå. Du kan även välja den i en matt svart färg eller svart/aluminium. Pris: 2 200:-