OBS! V.28-32 Stängt pga sjukskrivning.

Bildgalleri

Contura 880 Pelare

Dagens jobb blev en installation av den smidiga och nätta Contura 880. En kamin på pelare och med sidoglas låter elden ta plats i rummet så den syns ännu bättre.🔥 Svart premodulskorsten med toppanslutning.

Contura i6 Artstone

Snygg installation av den stilrena och elegant designade Contura i61 artstone naturell som ger ett imponerande intryck. 🔥Den unika och eleganta ”widescreenluckan” ger elden en tydlig närvaro i rummet. Luckan öppnas genom att den dras uppåt, vilket ger en mjuk, följsam och lyxig känsla😍.

Meteor kassett

Från en befintlig öppen spis där mycket av värmen gick rakt ut genom skorstenen till en snygg och mycket effektiv specialanpassad designinsats från danska Meteor 😍👌

Contura 320T

Snygg installation av Contura 320T med en murad Schiedel isokernskorsten.🔥 Med omramning i täljsten blir kaminen helt unik och generöst glas visar mycket av elden.🔥

Meteor Jupiter

Vilket lyft för den öppna spisen med kassetten Meteor Jupiter 550 XL med sidoglas så nu eldar man inte för kråkorna längre 🦅 😉. Frimurning med tegel under och ett vedfack bredvid sätter verkligen pricken över i:t 😍

Contura 596T Style

Installation av snygga och mycket effektiva Contura 596T Style. 😍 Den naturligt värmelagrande omramningen i täljsten kombinerad med extra värmemagasin i Powerstone håller värmen långt efter att elden slocknat🔥De större sidoljusen visar ännu mer av elden.🔥 Premodulskorsten med tilluftsanslutning i skorstenen.

Rais Pilar 180 Nickel

kamin värme braskamin

Här har Micke installerat den snygga Rais Pilar 180 Nickel.  Med en höjd på nästan två meter intar Pilar rummet och fångar blicken med sin skulpturala design. Den stora och vackert rundade rutan ger en helt unik upplevelse av elden i den enorma brännkammaren. En kamin som är både enkel och elegant- och markant och iögonfallande.

Contura 896 Style

kamin contura värme

Här har Micke installerat nyheten Contura 896 Style med matchande premodulskorsten 😍 Conturas populära 800-serie finns nu i två storlekar, detta är den höga modellen ca. 130cm. Med sina generösa sidoglas och sitt höga format ger 896 elden det utrymme den förtjänar i ditt hem.

Contura 856 Style

kamin contura style 856

Dagens jobb var en installation av Conturas senaste nyhet C856 Style, självklart med en matchande premodulskorsten. Så snyggt!

Täljstenskamin C620T Style

Kund ville byta ut en gammal befintlig kamin till en mer ekonomisk och effektiv. Valet föll då på denna snygga nyhet från Contura, en täljstenskamin C620T Style.

Metalfire Ultime D

Här har Micke installerat en spisinsats med hisslucka Metalfire Ultime D från Eldoform. Hissluckan fungerar för såväl stängd som öppen eldning. Ett signum för alla Metalfire spisar är att eldstadsplan och -sidor linjerar med öppningen vilket ger perfekt symmetri. Skorstenen är en rostfri modulskorsten från NVI

Spartherm Arte 80h kassett

Extra roligt när murarkunskaperna får komma fram! Här har jag en Spartherm Arte 80h kassett som jag gjort en omramning på och murat & putsat som befintlig vägg.

Gabriel kakelugn Studio Röd

Före

Här ska Micke mura upp den vackra och moderna kakelugnen Gabriel Studio Röd med förhöjd sockel från Gabrielkakelugnar och en svart  premodulskorsten .

Gabriel kakelugn Studio Röd

Efter

Här har Micke murat upp den vackra och moderna kakelugnen Gabriel Studio Röd med förhöjd sockel från Gabrielkakelugnar och en svart  premodulskorsten .

Gabriel kakelugn Studio Röd

17887080_10155019945252420_2081882777_o

Efter

Här har Micke murat upp den vackra och moderna kakelugnen Gabriel Studio Röd med förhöjd sockel från Gabrielkakelugnar och en svart  premodulskorsten .

Jötulkamin

jötulkamin premodulskorsten

Här monterade Micke en fin Jötulkamin med en premodulskorsten .

Contura 586G Style

Contura 586 G Style 1

I denna nyrenoverade villa monterade Micke in denna mycket fina och stilrena Contura 586G Style. En kamin på pelare med glasfront och sidoglas som visar mycket av elden.

Contura 586G Style

586G Style 2

I denna nyrenoverade villa monterade Micke in denna mycket fina och stilrena Contura 586G Style. En kamin på pelare med glasfront och sidoglas som visar mycket av elden.

Här ser ni lite inspirationsbilder på hur man kan förändra ett rum. Micke rev väggen och befintlig öppen spis, putsade upp väggen bakom och monterade en fin Contura 596 Style med sidoglas.

Rais Viva L 120 Platina

Rais Viva L 120 Patins premodulskorsten

Här monterade Micke in en Rais Viva L 120 Platina med en premodulskorsten. Härlig mysfaktor där man ser elden från flera håll.

Pizzaugn Woodfood

pizzaugn woodfood

Här eldar Micke in sin nya pizzaugn från Woodfood. Woodfood är en ny typ av vedugn som värms upp snabbt, är enkel att använda och bjuder på fantastiskt resultat och mycket matglädje. Den placeras utomhus på altanen eller i trädgården och blir en naturlig mittpunkt vid grillpartyn och sommarfester men också då du vill förgylla vardagen.

Contura 556G

Contura-556-Style-vit

Årets första jobb blev installation av denna fina Contura 556G Style Vit med Premodulskorsten.

Contura 26T

Contura-26T-Hög

Strax innan jul installerade vi en Contura 26T Hög hos en kund. De valde dessutom ett extra värmemagasin som ger avsvalningstid på upp till 18 timmar.

Keddy 2002

keddy-20022

Ett av veckans jobb.
Keddy 2002 med 4-sidig dekorram. Putsat omramningen då det tidigare var synlig tegel.